Ko je Jasna

Zovem se Jasna i bavim se ručnom izradom albuma/spomenara, čestitki i pozivnica. Pravljenje ukrasnih, ali i upotrebnih predmeta od papira počelo je najpre kao hobi i to kroz pravljenje čestitki i kartica za poklone dragim ljudima. Na kvalitet i originalnost čestitki ukazale su mi najpre pozitivne reakcije okoline. Sledeća potvrda rada bile su porudžbine i ponovo - zadovoljstvo kupaca.

Kako bi čestitke i albumi bili vrhunskog kvaliteta, u radu koristim najkvalitetnije papire koji se na našem tržištu mogu naći, uključujući i posebne vrste papira, kao što su pregovani papir, reciklirani papir ručne izrade sa detaljima poput presovanog cveća. Papiri su spajani specijalnim vrstama lepka koji su potpuno bezbedni za okolinu, i garantuju postojanost proizvoda. Od materijala koje koristim tu su još i ukrasne trake, dugmad, cirkoni, različiti sjajevi, karton...

Tokom proteklih godina, dosta puta sam se susrela sa preprekama u vidu nedostatka materijala na našem tržištu. Pri tom mislim na osnovne materijale kao što su papir, kvalitetan lepak i sl.  Presudan trenutak za opstanak mog hobija bio je kada sam napokon, u srcu Beograda pronašla potreban, ali vidno precenjen materijal. Izabrala sam da nastavim sa svojim hobijem, ali sam potragu za potrebnim alatom zamenila pravljenjem istog. Tako sada u svom radu koristim i silikonske pečate koje sam sama dizajnirala i napravila, ručno reciklirani papir, kao i embosirani papir.

Kada sastavite sve to - veštinu, kreativnost, ljubav,  kvalitetne i originalne materijale i vreme provedeno u stvaranju, dobićete jedinstvene i neponovljive Card Craft by Jasna albume i čestitke!

Posebna ponuda

NOVOGODIŠNJE ČESTITKE

                

Izdvajamo

               

     

Najnovije na blogu

Malo o Sajtu

Ideja za ovakav sajt potekla je iz zapažanja da  su nam sve potrebnije one ’male velike stvari’ koje nam život čine lepšim. Većini osoba ženskog (a rekla bih i muškog) pola, nije od presudnog značaja šta ćete im pokloniti. Više pažnje pridaje se Vašoj nameri da nekoga obradujete, vremenu i trudu da lepo upakujete poklon, pažljivom odabiru čestitke.

 Sa namerom da Vam u tome pomognem, nastao je ovaj sajt na kome će svako pronaći nešto posebno, za nekoga Vama posebnog...

Kontakt